Malatya'da Hanımın çiftliği Gençlik Merkezinde "insanlığın Gözyaşı Filistin" Temalı Fotoğraf Sergisi

0

İl Müftüsü Dolu, "İnsanlığın Gözyaşı Filistin" Sergisini Ziyaret Etti **[Şehir Adı] -** İl Müftüsü Ramazan Dolu, [Çiftliği gençlik merkezinin bulunduğu yer] adresindeki Hanımın Çiftliği gençlik merkezinde Gençlik Koordinatörlüğü tarafından açılan "İnsanlığın Gözyaşı Filistin" temalı fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Sergi, Filistin halkının yaşadığı zorlukları ve günlük yaşamın acı gerçeklerini fotoğraflarla gözler önüne seriyor. Müftü Dolu, sergiyi büyük bir dikkatle inceleyerek, fotoğrafların taşıdığı mesajları yakından takip etti.

Ziyaret sırasında Gençlik Koordinatörlüğü yetkililerinden sergi hakkında bilgi alan Müftü Dolu, "Filistin halkının yaşadığı acıları ve zorlukları hepimizin bilmesi gerekiyor.

Bu serginin, Filistin'e olan duyarlılığı artırmaya ve empati kurmaya vesile olacağına inanıyorum. " dedi. Dolu, ayrıca gençlerin bu tür sosyal sorumluluk projelerine katılımının önemini vurgulayarak, "Gençlerimizin tarih bilincine sahip olmaları ve insanlık değerlerini benimsemeleri çok önemli.

Filistin halkının yaşadığı acıları unutmamak, gelecek nesiller için de büyük önem taşıyor. " şeklinde konuştu. "İnsanlığın Gözyaşı Filistin" fotoğraf sergisi, [Serginin süresi] tarihlerine kadar Hanımın Çiftliği gençlik merkezinde ziyarete açık.