Malatya İl Müftüsü'nden Yeni Müftülere Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Malatya İl Müftüsü'nden Yeni Müftülere Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Yeni Göreve Başlayan İlçe Müftülerine Hayırlı Olsun Ziyaretleri Yazıhan ve Arguvan ilçelerinin yeni müftüleri göreve başladı. İl Müftüsü Ramazan Dolu, göreve yeni başlayan Yazıhan İlçe Müftüsü Mücahit Ateş ve Arguvan İlçe Müftüsü Halil İbrahim Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Dolu, yeni göreve başlayan müftülere cübbelerini giydirerek görevlerinde muvaffakiyetler diledi. **İl Müftüsü Dolu, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, yeni müftülere görevlerinde başarılar dileyerek, toplumun dini ve manevi değerlerine hizmet etme sorumluluğunun önemini vurguladı.

** Dolu, "Müftülük makamı, sadece dini vecibeleri yerine getirmekle kalmayan, aynı zamanda toplumun her kesimine ulaşan, onlara yol gösteren ve rehberlik eden bir kurumdur" dedi.

**Yeni göreve başlayan İlçe Müftüsü Ateş ve Tekin ise gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çaba göstereceklerini belirttiler.

** İkiside "İl Müftümüzün bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız ve ilçe halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız" şeklinde konuştular.

**Ziyaret sırasında, yeni müftülerle ilgili bilgi alışverişi yapılarak, ilçelerdeki dini faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

** Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.