Malatya'ya Müftüden Geçmiş Olsun

Malatya'da Meydana Gelen Depremin Ardından İl Müftüsü Ramazan Dolu'dan Taziye ve Dua Mesajı Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremin ardından Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu, bir taziye ve dua mesajı yayımladı.

Müftü Dolu, mesajında depremden etkilenen tüm Malatyalılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Depremin yarattığı üzüntüyü ve kaygıyı dile getiren Dolu, "Yüce Allah'tan yeryüzüne sukûnet vermesini niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Depremin ardından bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmalarında görev alan tüm ekiplere teşekkür eden Müftü Dolu, yaralılara acil şifalar diledi.

Dolu ayrıca, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır ve başsağlığı diledi. Malatya'da meydana gelen depremin ardından bölgedeki yetkililer, depremin yol açtığı hasarın tespit edilmesi ve yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.