Manisa'da Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Manisa'da Eski İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan'a Veda Manisa ve İzmir'de uzun yıllar boyunca din hizmeti veren değerli bir isim, hayatını kaybetti.

2021-2024 yılları arasında Manisa İl Müftü Yardımcılığı görevini üstlenen ve sonrasında İzmir İl Müftü Yardımcısı olarak hizmet veren Mehmet Ceyhan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ceyhan'ın cenazesi, Manisa'da sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Hatuniye Camii'nde Cuma namazına müteakip düzenlenen cenaze namazına, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa ve İzmir ilçelerinin kaymakamları, çevre ilçe müftüleri, il müftü yardımcıları ve müftülük personeli katıldı.

Kalabalık bir cemaat, Ceyhan'a son yolculuğunda eşlik etti. İzmir İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Mehmet Ceyhan, sevdikleri tarafından Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.

Mehmet Ceyhan'ın, Manisa ve İzmir'de görev yaptığı süre boyunca din hizmetlerine büyük katkıları olduğu ve halk tarafından sevilen bir şahsiyet olduğu biliniyor.

Cenazesindeki yoğun katılım, Ceyhan'ın halk nazarında ne kadar değerli bir isim olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ceyhan'ın ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Mekânı cennet olsun.