Manisa Il Müftülüğü Tarafından " Koruyucu Aile " Paneli Düzenlendi

manisa il müftülüğü tarafından " koruyucu aile " paneli düzenlendi

Korunmaya muhtaç çocuklar konusuna dikkat çekmek, bu konuda vicdani sorumluluğu hatırlatmak ve onların aile ortamında büyümelerine katkı sağlamak amacıyla İl Müftülüğünce, Şehzadeler Belediyesi Bedesten Nikah Salonunda; İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Manisa Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Çalışmacı, Yunusemre-Şehzadeler İlçe Müftülüğüne bağlı personelin katılımı ile Koruyucu Aile Paneli gerçekleştirildi.

Panel İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU’nun açış konuşmasıyla başlayıp İl Vaizi Dr.Osman Turgut DİLEK’in başkanlığında; İl ADRB Vaizi Havva YAVUZ’un “Bir Yetime Aile Olmak”, Manisa Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğün’de görevli Sosyal Çalışmacı Sinem GÖNENÇ’in “Koruyucu Aile Olmanın Resmi Boyutu “ sunumları ile devam edip, koruyucu aile konusunda tecrübe paylaşımı ile sona ermiştir.