Mardin'de Il Müftüsü Türkmen Personel şube şefi Bilgiç'in Annesinin Cenaze Namazını Kıldırıp Taziyesine Katıldı

il müftüsü türkmen personel şube şefi bilgiç'in annesinin cenaze namazını kıldırıp taziyesine katıldı

Mardin İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen İl Müftülüğü Personelleri ile birlikte hakkın rahmetine kavuşan İl Müftülüğü Personel Şube Şefi Muhammed Eyubhan Bilgiç'in muhterem Annesi Saliha Bilgiç'in cenaze törenine katıldı. Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Türkmen, ardından Dara Mahallesi taziye evine geçerek Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirip dua etti. Merhumenin ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabr-ı cemil dileklerinde bulunan Türkmen, Cenab-ı Allah Rahmet-i Rahman'a irtihal eden tüm geçmişlerimize ve merhumeye rahmetiyle muamele etsin mekanını cennet makamını ali eylesin inşallah diyerek sözlerine son verdi.

Cenaze töreninde İl Müftü Yardımcısı Ali Üney, Artuklu İlçe Müftüsü Abdullah Işık, ve İl Müftülüğü personelleride hazır bulundular.