Mehmet Ceyhan'a Cenaze Töreni

Mehmet Ceyhan'a Cenaze Töreni

Manisa İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan'ın Cenazesi Toprağa Verildi Manisa İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan'ın vefatının ardından, bugün öğleden sonra Manisa Hatuniye Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazını İl Müftüsü Sinan Kazancı kıldırdı. Camiye, merhumun ailesi, sevenleri, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İzmir ve Manisa'nın bazı ilçe kaymakamları, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve diğer resmi ve dini yöneticiler katıldı.

Cenaze namazı sonrası, Mehmet Ceyhan'ın cenazesi Manisa Kırtık Mezarlığı'na defnedildi. Mehmet Ceyhan, görev yaptığı süre boyunca din hizmetlerine olan özverisi ve samimiyetiyle tanınıyordu.

Hem meslektaşları hem de vatandaşlar tarafından sevilen ve sayılan Ceyhan, birlikte çalıştığı herkese saygılı ve yardımsever tavrıyla örnek olmuştu.

Manisa İl Müftülüğü, Ceyhan'ın vefatının ardından, "Ailesinin ve Camiamızın başı sağolsun. Merhum hocamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet diliyoruz" açıklamasını yaptı.

Ceyhan'ın vefatı, Manisa'da büyük üzüntü yarattı. Din hizmetlerine yaptığı katkılar ve kişiliğiyle anılacak olan Mehmet Ceyhan, geride sevenlerinin kalplerinde unutulmaz bir iz bıraktı.