Mevlid Kandili Ve Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Kocaeli Il Müftülüğü 'nden Vali Ilhami Aktaş' A Ziyaret

mevlid kandili ve mevlid-i nebi haftası münasebetiyle kocaeli il müftülüğü 'nden vali ilhami aktaş' a ziyaret

Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Kocaeli İl Müftülüğü 'nden Vali İlhami AKTAŞ' a Ziyaret Kocaeli İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU ve beraberindeki heyet, Vali İlhami AKTAŞ ’ı ziyaret etti. Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret eden İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, İl Müftü Yardımcıları; Bekir ENGİN, ,İhsan YEĞEN, Eyüp ORHAN, Mikail ÖZKAN, ve Melek ALÇIN, İzmit İlçe Müftüsü Dr.Mehmet Reşat ŞAVLI, Kocaeli il Vaizi İnci BÜYÜKAKIN AR ,Din Hizmetleri Uzmanı Aysel DEMİRCİ ile Yeni Cuma Cami İmamı Sami ALTINKAYIK, yapılan çalışma ve faaliyetlerle ilgili bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Müftü Mehmet SÖNMEZOĞLU ve beraberindeki heyete teşekkür ederek tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini ve Mevlid-i Nebi haftasını kutladı.