Müftü Taşcı'dan Rektör Sözen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Alparslan Türkeş Üniversitesi Rektörü Sözen'i Ziyaret Etti Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Karşılıklı görüşme ve iyi dileklerin aktarıldığı ziyaret, iki kurum arasında iş birliği ve diyalogun güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Müftü Taşcı, Rektör Sözen'in göreve yeni başlamasının heyecanını paylaştığını ve üniversitenin Adana'ya ve ülkeye yapacağı katkılar için kendisine güvendiğini belirtti.

"Üniversite, bilgi ve birikimin yayıldığı, genç nesillere ışık tutan bir kurumdur. " diyen Taşcı, "Rektör Sözen'in tecrübesi ve vizyonu ile üniversitenin daha da ileriye taşınacağından eminim.

" dedi. Ziyaret esnasında, eğitim alanında iş birliği imkanları ve ortak projeler üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu. Müftü Taşcı, üniversite öğrencilerine yönelik dini bilgiler ve ahlak eğitimi konularında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı materyallerin paylaşılacağını da ifade etti.

Görüşmenin sonunda Müftü Taşcı, Rektör Sözen'e Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye etti.

Bu jest, iki kurum arasındaki yakınlaşmanın ve bilgi paylaşımının bir göstergesi olarak yorumlandı. Ziyaret, sıcak ve samimi bir ortamda geçti ve her iki kurumun gelecekte yapacağı iş birliği ve ortak projeler için umut vadetti.