Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı, Bir Süre önce Muğla Jandarma Komutanı Olarak Atanan Tuğgeneral Emrullah Büyük'e Makamında Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

muğla il müftüsü yaşar çapçı, bir süre önce muğla jandarma komutanı olarak atanan tuğgeneral emrullah büyük'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, bir süre önce Muğla Jandarma Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Emrullah Büyük'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Müftü Çapçı, Tuğgeneral Büyük'e yeni görev yeri olan Muğla'da  başarılı hizmetler temennisinde bulundu.

Tuğgeneral Büyük de ziyaret dolayısı ile memnuniyetini ifade ederek, Müftü Çapçı'ya teşekkür etti.
Müftü Çapçı ziyaret sonunda Tuğgeneral Büyük'e hat tablo hediye etti.