Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'dan Okul Müdürlerine Ziyaret

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Eğitim Kurumlarına Destek Ziyaretinde Bulundu Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, eğitim kurumlarına olan desteğini bir kez daha göstererek Sosyal Bilimler Lisesi ve Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi'ni ziyaret etti.

Müftü Çapçı'ya ziyaretlerde Gençlik Koordinatörü ve İl Vaizi Cüneyt Çakır eşlik etti. Ziyaretler, sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Müftü Çapçı, okulların düzenlediği Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerine gösterdikleri özveri ve gayret için okul müdürlerine teşekkür etti.

Özellikle öğrencilerin manevi gelişimine katkı sağlayan bu etkinliklerin, genç nesillerin dini değerler ve İslam ahlakı konusunda bilgilendirilmesinde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Nuri Ceylan ve Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Hülya Büyükavcu ise, düzenlenen etkinliklerin öğrenciler üzerinde olumlu etkiler yarattığını ifade ederek Müftü Çapçı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Özellikle öğrencilerin dini konulara olan ilgilerinin arttığını ve etkinliklere gösterdikleri yoğun katılımın bunun bir göstergesi olduğunu belirttiler.

Ziyaretlerin sonunda Müftü Çapçı, her iki okul müdürüne de Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait değerli eserler hediye etti. Bu hediyeler, eğitim kurumlarına verilen önemin ve iş birliğinin bir simgesi olarak değerlendirildi.

Müftü Çapçı'nın ziyaretleri, eğitim kurumlarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı arasında süregelen güçlü bağın bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Bu ziyaretler, eğitim alanında iş birliğini daha da güçlendirmeyi ve öğrencilerin dini değerlerle donanımlı bir şekilde yetişmesini hedefliyor.