Osmaniye'de Emeklilere Dua Ile Uğurlama

Osmaniye'de Emekliler İçin Dua ve Uğurlama Töreni Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını "Emekliler Yılı" ilan etmesinin ardından düzenlenen etkinlikler kapsamında, emeklilerin Çanakkale ve Bursa'ya düzenlenen geziye uğurlandı.

Emeklilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak ve onlara kaliteli bir sosyal hayat sunmak amacıyla düzenlenen gezi öncesinde, İl Müftüsü Çakmak, emekli vatandaşlar için dua etti.

İl Müftüsü Çakmak, emeklilerin uzun yıllar boyunca toplumun refahı için çalıştıklarını ve bu çabalarının takdire şayan olduğunu belirtti.

"Emeklilerimiz, yıllarca edindikleri bilgi ve tecrübeleriyle toplumumuza rehberlik ediyorlar. Onların sosyal hayatlarının zenginleştirilmesi, bizim için çok önemli" diyen Çakmak, dualarının emeklilerin yolculuğunda huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mücahit Çelik de programa katılarak, emeklileri dua ile uğurlayan İl Müftüsü Ali Çakmak'a teşekkür etti. Çelik, "Emeklilerimize yönelik düzenlenen bu gezilerin, onların sosyalleşmelerine ve yeni deneyimler kazanmalarına katkı sağlayacağını umuyoruz.

İl Müftümüzün duasıyla, emeklilerimizin yolculuğu huzurlu ve keyifli geçsin" dedi. Emekliler, Çanakkale ve Bursa'da tarihi ve kültürel mekanları ziyaret ederek, güzel anılar biriktirmeyi hedefliyor.

Gezinin, emeklilerin hem sosyalleşmelerini hem de tarih ve kültürle iç içe vakit geçirmelerini sağlayacağı düşünülüyor.