Samsun'da "büyüklerimizden Masallar" Yarışmasında Kazananlar ödüllerini Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır' Dan Aldı.

"büyüklerimizden masallar" yarışmasında kazananlar ödüllerini il müftümüz sn. seyfullah çakır' dan aldı.

BÜYÜKLERİMİZDEN MASALLAR YARIŞMASINDA KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ İL MÜFTÜMÜZ SN. SEYFULLAH ÇAKIR' DAN ALDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Kur'an kurslarında ve camilerde eğitim alan kursiyerleri üretmeye ve değerlerimiz üzerinde düşünmeye teşvik etmek, günümüzde unutulmaya yüz tutmuş masal kültürünü canlandırmak ve değer aktarımını sağlamak amacıyla “Büyüklerimizden Masallar” yarışması düzenlendi.

İl Müftülüğümüz tarafından İyilik ile Gönüllere Dokun temasıyla düzenlenen masal yarışmasına 40 yaş üstü öğrenciler kategorisinde yarışmaya katılan kursiyerlerden Tekkeköy Antyeri mah. Kur'an Kursu öğrencisi Ayşe Adalı 1’inci, Tekkeköy Merkez Kur'an Kursu öğrencisi Senem Uzun 2’inci, Tekkeköy Konutlar Camii Kur'an Kursu öğrencisi Fatma Balcı 3’üncü oldu.

Dereceye giren yarışmacılara İl Müftümüz Seyfullah Çakır tarafından ödülleri takdim edildi. İl Müftümüz dereceye giren ve ödül almayı hak eden yarışmacıları kutlayarak başarılarının devamını diledi.