Samsun'da "mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Etkinlikleri Kapsamında Il Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Organizasyonuyla 19 Mayıs Ilçesi Sevgi Evleri'nde Program Düzenlendi

Peygamber Sevgisi Sevgi Evlerine Uğradı: Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası Kutlamaları 19 Mayıs'ta Coşkuyla Yaşandı 19 Mayıs İlçesi Sevgi Evleri'nde düzenlenen özel bir programla, Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası coşkulu bir şekilde kutlandı.

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun özenle hazırladığı etkinlik, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda, İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek, İlçe Müftüsü Hüseyin Gargı, Sevgi Evleri Müdürü Mehmet Akif Zengin ve İl Müftümüz Seyfullah Çakır da hazır bulundu.

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, "Peygamber Sevgisi" konulu duygusal bir konuşma yaparak, Hz. Muhammed'in (sav) güzel ahlakından örnekler verdi.

Çakır, konuşmasının bir bölümünde, "Sizler Allah'ın bizlere emanet ettiği değerli evlatlarımızsınız. En güzel şekilde yetişebilmeniz için Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz ile Müftülüklerimiz, tüm gücüyle sizin hizmetinizde bulunuyor.

Gecesini gündüzünü sizinle geçiren eğitimci arkadaşlarımızın rehberliğinde, aziz milletimize ve tüm insanlığa örnek birer birey olacağınıza yürekten inanıyorum.

Cenab-ı Allah sizleri gelecekte istediğiniz alanlarda, faydalı olabileceğiniz yerlere ulaştırmayı nasip etsin. " diyerek, çocuklara umut ve güven dolu mesajlar iletti.

Program, ilham veren ilahi dinletisi ile devam etti. İlçe Müftüsü Gargı, dua ederek çocukların dualarını da kabul etmesini diledi. Ardından, Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla çocuklara gül takdim edildi.

Programın son bölümünde, sevgi dolu bir ortamda, ikramlar eşliğinde misafirler birbirlerine iyi dileklerde bulundu. Bu anlamlı etkinlikle, Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Sevgi Evleri'nde unutulmaz anlara sahne oldu.

Program, çocukların geleceğe umutla bakmalarını ve Peygamberimizin öğütleri doğrultusunda erdemli bireyler olarak yetişmelerini hedefledi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür edildi.