Samsun'da Temmuz Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftümüz Seyfullah çakır Başkanlığında, Atakum Ilçemizde Gerçekleştirildi.

temmuz ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftümüz seyfullah çakır başkanlığında, atakum ilçemizde gerçekleştirildi.

Temmuz ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüz Seyfullah Çakır başkanlığında, Atakum ilçemizde gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcıları ve 17 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü faaliyetleri, Yaz Kur’an Kursları eğitim faaliyetleri ve dönemin etkin bir şekilde tamamlanmasına dair konular, manevi destek ve rehberlik çalışmaları, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasındaki koordinasyonun güçlü tutulması ile din hizmetlerinin veriminin artırılmasına dair konular görüşüldü.