Selma Velioğlu Çelik Düzce'de Göreve Başladı

Selma Velioğlu Çelik, Düzce'nin Yeni İl Müftü Yardımcısı Olarak Göreve Başladı Niğde İl Müftülüğü'nde uzun yıllar görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Selma Velioğlu Çelik, Düzce İl Müftü Yardımcılığı görevine atandı.

25 Eylül 2024 tarihinde resmen göreve başlayan Çelik, yeni görevinde Düzce halkına hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti. Çelik, Niğde'de yaptığı çalışmalar sırasında din görevlilerinin ve vatandaşların takdirini toplamıştı.

Özellikle gençlerle yaptığı çalışmalar ve toplumsal sorunlara getirdiği çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekmişti. Yeni görevinde de bu deneyimlerini Düzce'ye taşımayı hedeflediğini ifade eden Çelik, "Düzce halkına hizmet etmek, onların manevi ihtiyaçlarına cevap vermek benim için büyük bir onur.

Burada da aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğim. " dedi. Düzce İl Müftüsü, Selma Velioğlu Çelik'in uzun yıllar süren tecrübesi ve başarılı çalışmalarının Düzce'ye büyük katkı sağlayacağına inandığını belirterek yeni görevinde kendisine başarılar diledi.

Düzceli vatandaşlar da Selma Velioğlu Çelik'in göreve başlamasını heyecanla karşıladı ve kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Çelik'in Düzce'de yapacağı çalışmalar ve Düzce halkına sunacağı hizmetler merakla bekleniyor.