Sinop İl Müftüsü Paşa Bektaş Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Müftüsü Bektaş, Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti **İl Müftüsü Paşa Bektaş, Din Görevlileri Derneği Başkanı Yakup Aracı ve dernek üyeleri ile birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, okul müdürü Metin Çalmaz'ı makamında ağırladı.

** Ziyaret sırasında eğitim, gençlik ve toplumun dinî ve kültürel değerlerle buluşması konuları ele alındı. Müftü Bektaş, ziyaretin amacının okul yönetimi ve eğitim kadrosuyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve eğitim faaliyetlerine destek olmak olduğunu belirtti.

Din Görevlileri Derneği Başkanı Aracı ise, eğitim kurumlarının gençlerin gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, dernek olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Okul Müdürü Çalmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim alanında yapılacak iş birliklerine açık olduklarını ve dinî ve kültürel değerlerin gençlere aktarılmasının önemine dikkat çekti.

**Görüşme sırasında, okulun eğitim faaliyetleri, öğrenci ve öğretmenlerin ihtiyaçları, dinî ve kültürel değerlerin eğitim müfredatına nasıl entegre edilebileceği gibi konular ele alındı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve temennilerle sona erdi. **.