Sinop İmam Hatipliler Derneği, İl Müftüsünü Ziyaret Etti

Sinop İmam Hatipliler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti Sinop İmam Hatipliler Derneği Başkanı İsmail Aksoy, yönetim kurulu üyeleri Osman Aksu ve Selamettin Taş, İl Müftüsü Paşa Bektaş'ı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Ziyarette, dernek faaliyetleri, camilerin önemi, din görevlilerinin toplumdaki yeri ve rolü gibi konular ele alındı. Başkan Aksoy, camilerin sadece ibadethane değil, aynı zamanda toplumun bir araya geldiği, sosyalleşme ve dayanışmanın yaşandığı önemli mekanlar olduğunu vurguladı.

İl Müftüsü Bektaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin faaliyetlerinin önemine değindi ve din görevlilerinin toplumsal barışın ve huzurun sağlanmasında önemli rol oynadığını belirtti.

Ziyarette, camilerin daha iyi hizmet verebilmesi için yapılabilecek çalışmalar ve din görevlilerinin eğitim ve gelişimine yönelik projeler de masaya yatırıldı.

Görüşmenin sonunda, karşılıklı iyi dilek ve temennilerde bulunuldu. Ziyaret, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.