Sinop'ta Il Müftüsü Paşa Bektaş, Türkeli Ilçe Müftülüğü'nün Düzenlediği Aylık Mutad Toplantıya Katıldı.

İl Müftüsü Bektaş, Türkeli'de Personelini Ödüllendirdi Sinop İl Müftüsü Paşa Bektaş, Türkeli İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği aylık rutin toplantıya katılarak ilçedeki din görevlileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, son dönemde başarılı çalışmalar sergileyen personele teşekkür eden İl Müftüsü Bektaş, çalışmalarının önemini vurguladı.

Toplantı sonrasında İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü ile birlikte başarılı personelin takdir belgelerini takdim eden Bektaş, "Din hizmetinde başarıya ulaşmak için özverili çalışma, sorumluluk bilinci ve insanlara karşı samimiyet çok önemlidir.

Sizlerin bu özellikleriyle hizmetlerinizin kalitesi her geçen gün artıyor. Bu özverinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. " dedi. İl Müftüsü Bektaş, personelin çalışmalarının önemini ve toplumun dini hayatına olan katkılarını vurgulayarak, onlara başarılarının devamını diledi.

Ayrıca, Türkeli İlçe Müftülüğü'nün faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Toplantıya katılan din görevlileri, İl Müftüsü Bektaş'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.