Sinop'ta şehidimizin Sene-i Devriyesinde Ailesi Unutulmadı.

Şehit Halil Özdoğru Anısına: Birlik ve Dayanışma Ziyaretinde Buluştular Sinop'un İncedayı Mahallesi'nde yaşayan, kahraman şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru'nun ailesi, şehidin aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde, şehrin önemli isimleri tarafından ziyaret edildi.

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, eşi Reva Beray Özarslan, İl Müftüsü Paşa Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım, Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini iletmek ve onları yalnız bırakmadıklarını göstermek üzere evlerine konuk oldular.

Vali Özarslan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Şehit Halil Özdoğru'nun vatan savunmasında gösterdiği fedakarlık ve kahramanlık, bizlere gurur ve şeref veriyor.

O, bu topraklar için canını feda etmiş bir vatan evladıdır. Onun anısını yaşatmak, bizlerin en önemli görevidir. Ailesine başsağlığı diliyor, dualarımızı iletiyoruz.

Allah mekanını cennet eylesin. " dedi. Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu öğrencileri, ziyaret sırasında hazırladıkları şiirler ve şarkılarla şehidimizi andılar.

Öğrencilerin duygusal anlar yaşadıkları ve şehidin ailesine moral verdikleri gözlendi. Ziyaret, şehidin ailesine yapılan dualarla son buldu. Bu anlamlı ziyaret, şehidin ailesine manevi destek sağlamanın yanı sıra, şehitliğin anlamını bir kez daha hatırlatarak, birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Sinop halkı, şehit Halil Özdoğru'yu ve tüm şehitlerimizi unutmayacağını, onları yüreğinde yaşatacağını bir kez daha gösterdi.