Sivas İlçe Müftüleri Kangal'da Buluştu

Sivas İl Müftülüğü: Din Hizmetlerinde Koordinasyon ve Gençlik Çalışmaları Merkezde Sivas İl Müftülüğü'nün her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İlçe Müftüleri Toplantısı, bu ay Kangal ilçesinde yapıldı.

İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2024 yılı içerisinde yürütülecek din hizmetleri faaliyetleri masaya yatırıldı.

Toplantıda, personel işleri, idari ve mali işler ile hac ve umre organizasyonları gibi önemli konular ele alındı. Özellikle gençliğe yönelik çalışmaların değerlendirilmesi büyük bir önem kazandı.

"Gençliğe Değer Projesi" kapsamında ilçelerde yürütülen programlar ve elde edilen sonuçlar, müftüler tarafından ayrıntılı olarak paylaşıldı.

İl Müftüsü Altunkaya, gençlik çalışmalarına verdiği önem çerçevesinde, ilçe müftülerinden bu alandaki çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Projelerin hedef kitleye ulaşma oranı, gençlerin ilgisi ve ihtiyaçları, gelecekteki planlar gibi konular müftülerle birlikte değerlendirildi. Toplantı, diğer gündem maddelerinin ele alınmasıyla sona erdi.

İl Müftülüğü'nün, din hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi ve gençlerin dini değerlere yaklaşımının geliştirilmesi amacıyla bu tür toplantıları düzenlemeye devam edeceği belirtildi.