Sivas İl Müftüsü, Hafız Yetiştiren Öğrencileri Ziyaret Etti

İl Müftüsü, Hafızlık Öğrencilerini Ziyaret Etti: "Geleceğin İmanlı Nesillerini Yetiştirmek İçin Burada" **[Şehir Adı] -** İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Zeki Hayran Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, geleceğin din alimleri olacak hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi.

Özellikle hafızlık hazırlık sınıflarında okuyan 5. sınıf öğrencilerini yakından ilgilendiren Altunkaya, çocuklarla sohbet ederek onların hafızlık yolculuklarına dair merak ettiği soruları yanıtladı.

Ziyarette Okul Müdürü Fatih Algül, Altunkaya'ya okulun eğitim faaliyetleri ve hafızlık öğrencilerinin durumları hakkında detaylı bilgiler verdi.

İl Müftüsü Altunkaya, öğrencilerin yoğun bir özveriyle Kuran-ı Kerim'i ezberleme çabalarını takdir ederek, onlara destek olmak ve geleceklerine dair umutlarını güçlendirmek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Mehmet Koç ve Abdulvahhabi Gazi Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu Yöneticisi Hatice Akbulut ile hocalar da Altunkaya'ya eşlik etti.

Ziyaret sırasında Müftü Altunkaya, görme engelli bir öğrenci olan Reyyan Aysel Yıldız'a özel ilgi göstererek onunla sohbet etti ve hediyeler verdi.

Altunkaya, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin Kuran-ı Kerim'i ezberleyerek İslami değerlerle donanmış, geleceğin imanlı nesillerini yetiştirmek için buradayız.

Onların bu yolda gösterdiği gayret bizi gururlandırıyor. İnşallah bu öğrencilerimiz ülkemize ve İslam dünyasına faydalı bireyler olarak yetişecekler.

" dedi. Ziyaret sırasında, öğrencilerle yapılan sohbetler ve verilen hediyeler, onların yüzlerinde mutluluk ve heyecan yarattı. İl Müftüsü Altunkaya'nın bu ziyaretinin, gençlerin hafızlık yolculuklarında bir motivasyon kaynağı olacağı ve onları hedeflerine ulaşma konusunda cesaretlendireceği düşünülüyor.