Sivas'ta Hatimle Teravih Namazı Kıldıran Görevlilere Teşekkür Belgesi.

Sivas'ta Hatime Teravih Namazını Kıldıranlara Teşekkür Belgesi Sivas'ta 2024 Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran görevlilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından teşekkür belgeleri gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın imzasıyla gönderilen belgeler, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafından görevlilere takdim edildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Uluslararası İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve din görevlileri, Ramazan ayı boyunca 13 farklı camide hatimle teravih namazı kıldırarak ibadetlerini yerine getirdiler.

Bu anlamlı görevi üstlenen görevlilere teşekkür eden İl Müftüsü Altunkaya, "Bu yıl siz değerli hocalarımızla, Kur'an'ın rahmet ve bereketiyle dolu bir Ramazan ayı geçirdik.

Sizlerin imametinde, Sivas'ın merkezinde 13 farklı camimizde hatimle teravih namazı kılındı. İnşallah gelecek yıllarda hatimle teravih namazı kılınacak camilerimizin sayısını artırmayı planlıyoruz.

Yüce Rabbim hafızlarımızın sayısını artırsın. " dedi. İl Müftüsü Altunkaya ayrıca, hatimle teravih namazının önemine değinerek, "Kur'an-ı Kerim'in tamamını okuyarak ibadet etmek, manevi bir zenginlik ve huzur hissi kazandırmaktadır.

Bu özel ibadetin, Sivas halkına ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. " şeklinde konuştu. Görevliler ise, kendilerine gösterilen teveccüh için Diyanet İşleri Başkanlığı'na ve İl Müftülüğüne teşekkürlerini ileterek, Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldırarak insanlara manevi bir atmosfer sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Sivas'ta hatimle teravih namazının düzenli olarak devam ettirilmesi, camilerin ibadete açık kalması ve Ramazan ayının maneviyatının yaşatılması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.