TDV Konya Şubesi Yönetim Kurulu Toplandı

TDV Konya Şubesi Yönetim Kurulu Toplandı

TDV Konya Şubesi'nde Önemli Toplantı: Faaliyetler Değerlendirildi, Gelecek Planları Tartışıldı Konya İl Müftüsü ve TDV Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Ali Öge başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Konya Şubesi'nin faaliyetleri masaya yatırıldı.

Toplantıda, hem geçmiş döneme ait faaliyetlerin değerlendirilmesi hem de gelecek dönem için yeni projelerin planlanması ele alındı. Toplantıda, TDV Konya Şubesi'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği önemli çalışmaların yanı sıra, yürütülmekte olan projelerin durumuna ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Özellikle ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar, eğitim ve kültür alanında gerçekleştirilen etkinlikler, dini ve sosyal hayata katkı sağlayan çalışmalar detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

Ayrıca toplantıda, TDV Konya Şubesi'nin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle gençlere yönelik dini ve kültürel etkinlikler, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal yardım projeleri ve toplumun her kesimine hitap eden dini ve kültürel faaliyetler ele alındı.

Toplantıda, TDV Konya Şubesi'nin misyonunu daha da güçlendirmek, faaliyet alanlarını genişletmek ve daha etkili bir şekilde toplumun hizmetine sunmak amacıyla yeni stratejiler geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Prof. Dr. Ali Öge, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "TDV Konya Şubesi olarak, insanlara hizmet etme misyonumuzla hareket ediyoruz. Hem geçmişte olduğu gibi gelecekte de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya, dini ve kültürel faaliyetlerle toplumun gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.

" dedi. Toplantıya, TDV Konya Şubesi yöneticileri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.