TDV Şanlıurfa'da Çalışmalarını Değerlendirdi

Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa'da Yeni Projeler İçin Toplandı **Şanlıurfa'da** Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü Balkan'ın katılımıyla önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, vakfın Şanlıurfa'daki faaliyetleri değerlendirilirken, geleceğe yönelik yeni projelerin temeli atıldı. **Haliliye İlçe Müftülüğü** toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, ilçe müftüleri ve müftü yardımcıları katıldı.

Toplantının açılışında İl Müftüsü Tolan, Türkiye Diyanet Vakfının **Ramazan ve Kurban Bayramı yardımları, eğitim hizmetleri, Hediyem Kur'an Olsun ve Hediyem Kitap Olsun gibi** önemli faaliyetlerini vurguladı.

Ayrıca, vakfın yurt içinde ve dışında gerçekleştirdiği yardım projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Toplantıda, Şanlıurfa'da yürütülen vakıf çalışmalarının yanı sıra, **ilçe müftülerinin deneyim ve önerileri doğrultusunda yeni projelerin geliştirilmesi** üzerine yoğunlaştılar.

Katılımcılar, vakfın gelecekteki çalışmalarına değer katacak yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu ve istişarelerde bulundu.

Toplantının sonunda, katılımcılara **Türkiye Diyanet Vakfının özel olarak hazırlanmış yelekleri** hediye edildi. Bu jest, vakfın çalışanlarına olan takdirini ve birlikteliğin önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirildi.

**TDV'nin Şanlıurfa'daki bu önemli toplantısı, vakfın faaliyetlerini daha da güçlendirme ve yeni projelerle daha geniş kitlelere ulaşma hedefini ortaya koyuyor.

** Şanlıurfa'da yürütülen çalışmaların ve gelecek planlarının, toplumun her kesimine fayda sağlayacağı düşünülüyor.