TDV Tekirdağ Kadın Kolları Hayır Çarşısına Destek Verdi

TDV Tekirdağ Kadın Kolları Hayır Çarşısına Destek Verdi

Tekirdağ'dan Ankara'ya İyilik Yolculuğu: TDV Kadın Kolları Hayır Çarşısına Destek Veriyor Tekirdağ'ın yardımsever elleri, Ankara'da düzenlenecek olan "İyilik Atölyeleri Hayırda Buluşuyor" temalı hayır çarşısına ulaşmak için yola çıktı.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tekirdağ Kadın Kolları, 23-24-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Kocatepe Camiinde gerçekleşecek olan bu önemli etkinliğe destek olmak için kolları sıvadı.

İyilik atölyelerinde gönüllü kadınlar, özverili bir şekilde kermes malzemeleri hazırladılar. El emeği göz nuru ürünler, Ankara'da hayırseverlerin beğenisine sunulacak.

Bu güzel ürünleri hazırlayan kadınların heyecanı gözlerinden okunurken, "İyilik yolculuğunun" bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

TDV Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Regaib Turan, "Tekirdağlı kadınlar olarak, hayırseverliğin ve yardımlaşmanın önemini her zaman hissettik.

Bu çarşıyla hem ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hem de iyiliğin yayılmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Gönüllülerimizin emekleri ve özverileriyle hazırladığımız ürünleri, Ankara'da hayırseverlerin ellerine teslim etmek için sabırsızlanıyoruz.

" şeklinde konuştu. Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök ve Müftülük personeli de, Ankara'ya hareket eden TDV Tekirdağ Kadın Kolları gönüllülerine dualarla uğurladı.

Müftü Soykök, "Tekirdağlı kadınlarımızın iyilik yolculuğuna katkı sağlamalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlamlı etkinliğe verdikleri destek için minnettarız.

İnşallah hayırseverlerin desteğiyle bu çarşı büyük bir başarıya ulaşacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. " dedi. Tekirdağ'dan Ankara'ya uzanan iyilik yolculuğunda, kadınların özverisi ve hayırseverlerin desteği bir araya gelerek, birlikte bir fark yaratma umudu taşıyor.