Tekirdağ Müftülüğünden Veda: Recep Akakuş Hatay'a Uçtu

Tekirdağ Müftülüğünden Veda: Recep Akakuş Hatay'a Uçtu

Tekirdağ İl Müftülüğü'nden Hatay'a Uzanan Veda: Recep Akakuş Yeni Görevine Başlıyor Tekirdağ İl Müftülüğü'nde Din Hizmetleri Uzmanı olarak uzun yıllar görev yapan Recep Akakuş, yeni bir göreve adım atmak üzere Hatay Yayladağı İlçe Müftülüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı.

Uzun yıllarını Tekirdağ'a hizmet ederek geçirdikten sonra, yeni bir sayfa açan Akakuş, İl Müftülüğü personeline veda etti. Yoğun bir duygusal atmosferde gerçekleşen veda töreninde, İl Müftüsü Mustafa Soykök, Akakuş'a hizmetleri için teşekkür etti.

"Recep Bey, uzun yıllar boyunca Tekirdağ İl Müftülüğü'nde özverili bir şekilde görev yaptı. Bize olan katkılarını ve gösterdiği özveriyi hiçbir zaman unutmayacağız.

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Hem Tekirdağ'da hem de Hatay'da güzel işlere imza atacağına eminim. " diyen Soykök, Akakuş'un ayrılığının müftülük için büyük bir kayıp olduğunu ancak yeni görevine atandığı için de mutlu olduğunu ifade etti.

Akakuş ise duygusal veda konuşmasında, "Tekirdağ'da geçirdiğim yıllar benim için unutulmaz bir deneyimdi. Burada birçok değerli dostluklar kurdum, güzel anılar biriktirdim.

Yeni görevimde de aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğim. Tekirdağlı hemşehrilerimle olan bağımı hiçbir zaman koparmayacağım. " şeklinde duygularını dile getirdi.

Akakuş, Tekirdağ İl Müftülüğü'nde görev yaptığı süre boyunca çeşitli projelerde yer almış, din hizmetlerinin daha etkili bir şekilde yürütülmesi için çalışmış ve yaptığı çalışmalarla takdir toplamıştı.

Yeni görevinde de aynı başarılara imza atacağına inanılıyor. Tekirdağ İl Müftülüğü, Akakuş'a yeni görevinde başarılar dilerken, kendisinin boşluğunu doldurmanın zor olacağını belirtti.