Valimiz Turan, Sabah Namazında Cemaatle Buluştu

Valimiz Uğur Turan Ulu Camii'nde Sabah Namazı Buluşmasına Katıldı: "Birlik ve Beraberliğin En Güzel Örneği" İlimizin değerli Valisi Sayın Uğur Turan, 29 Eylül 2024 Pazar günü Ulu Camii'nde düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması" programına katılarak, vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İl Müftüsü Yusuf Eviş'in sabah namazını kıldırarak yaptığı duanın ardından program, sıcak bir çorba ikramıyla son buldu. Valimiz Turan, namazın ardından cami cemaatiyle sohbet ederek, sabah namazının önemine değindi ve birlik-beraberliğin en güzel örneğinin ibadetlerde yaşandığını vurguladı.

"Dinimizin temel direklerinden olan namaz, sadece bireysel bir ibadet değil, aynı zamanda toplumsal bir kaynaşma ve birlik duygusunun da tezahürüdür.

" diyen Vali Turan, "Bu güzel programda, vatandaşlarımızla birlikte sabah namazını kılma fırsatı bulduğum için mutluyum. İnşallah bu tür programlar, ilimizde birlik ve beraberliğin daha da pekişmesine katkı sağlar.

" ifadelerini kullandı. Program, Ulu Camii'nde namaz sonrası yapılan sohbetle devam etti. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılanan Valimiz Turan, cami cemaatinden gelen soruları da içtenlikle yanıtladı.

"Sabah Namazı Buluşması" programı, ilimizin manevi atmosferine olumlu katkı sağlayan ve vatandaşlarımızın bir araya gelmesine vesile olan önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.