Yozgat'de Din Görevlileri; Mevlid-i Nebi, Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Gündemiyle Toplandı

din görevlileri; mevlid-i nebi, camiler ve din görevlileri haftası gündemiyle toplandı

Valilik konferans salonunda gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi Haftası, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Aylık Personel Toplantısı, Bilal Şahin Cami İmam Hatibi Mihraç Atilla’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları,İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in başkanlığında yapılan toplantıda; “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” temasıyla, 2024 yılı “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında yapılacak olan etkinlikler ele alındı.

Toplantının devamında Başkanlığımızdan gelen diğer talimatlar personelimize tebliğ edildi.