Zonguldak'ta "huzur Dersleri" Müftü Durgun'un Da Katılımıyla Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilde icra edilmek amacıyla hazırlanan ve katılımcıların tanışıp kaynaşması, birlik ve beraberliğin tesis edilmesi amacıyla planlanan “Huzur Dersleri” başladı.
Her pazartesi yatsı namazının ardından düzenlenecek olan Huzur Derslerinin açılışını İl Müftüsü Aşır Durgun Tepebaşı Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda yaptı. Müftü Durgun Bakara Suresi 96. ayetini “Yemin olsun ki, onları insanların yaşamaya en düşkünü olarak bulursun; müşriklerden de çok; her biri ister ki bin sene yaşasın. Oysa çok yaşatılması hiç kimseyi azaptan kurtaramaz. Allah onların yapmakta olduklarını eksiksiz görür” şeklinde açıkladı.
Gerçekleştirilen programa müftü yardımcılarının yanı sıra din görevlileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.