Zonguldak'ta "yazımda Kardeşlik Var" Temalı Kamp Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, gençlerin bilgi, ahlak, erdem, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sağlamak; ruhen ve bedenen dinamik bir gençlik için bir çok proje gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda yürütülen gençlik çalışmalarındaki faaliyetleri canlı tutmak, devamlılığını sağlamak ve gençlerin yaz tatillerini değerlendirmek amacıyla Zonguldak Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Yazımda Kardeşlik Var temalı kamp gerçekleştirildi. Kamp süresi boyunca gençlere; Görgü ve Nezaket kuralları, İbadet ve Ahlak esasları gibi konularda eğitim verilirken; sokak oyunları, futbol, voleybol, masa tenisi gibi spor faaliyetleri de yapıldı. Manevi danışmanların görev aldığı kampta gençler kitap okuma ve sinema gibi etkinliklere de katıldı.

Zonguldak Tepebaşı Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda 5 gün boyunca devam eden ve yaklaşık 41 öğrencinin katıldığı kamp programını ziyaret eden Zonguldak Müftü Vekili Ahmet Halıcı Yaz tatilini müftülüğümüzün böylesine güzel ve dolu dolu geçen programında değerlendiren siz gençleri tebrik ediyorum. Burada edindiğiniz değerleri ve dostlukları bir ömür boyunca taşıyacaksınız. Yine Burada kazanacağınız sahih dini bilgi, sizleri zararlı akımlardan ve istismarcılardan koruyacağı gibi vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü de temin edecektir. Bu vesileyle Müftülüğümüzün Yazımda Kardeşlik Var temalı kampına katılmanızı sağlayan anne-babalarınıza, programa destek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Kardeşlik ve dostluk duygularıyla yetişen Asım'ın Nesli olmanızı niyaz ediyorum. dedi.

Yaz Kampı Müftü Vekili Ahmet Halıcı, Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, Şube Müdürleri ve müftülük çalışanlarının gençlere belge ve çeşitli hediyeler verilmesiyle son buldu.