Ankara’da Din Hizmetlerinde Verimliliği Artırma Toplantıları...

Ankara'da Din Hizmetlerinde Verimliliği Artırma Toplantıları Devam Ediyor

din hizmetlerinde verimliliği artırma toplantıları devam ediyor

17 Ağustos 2024 - 09:20

Din Hizmetlerinde Verimliliği Artırma Toplantıları Devam Ediyor

TDV konferans salonunda, Ankara Müftülüğü Din Hizmetleri Şubesince düzenlenen toplantıya Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan Din Görevlileri katıldı.

Kocatepe Cami Din Görevlisi İbrahim Çakıllı'nın Kur'an'ı Kerim tilavetiye başlayan programın açış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Yusuf Dikmen yaptı.

Toplantıda konuşan Ankara Müftüsü Dr.Hasan Çınar, din hizmetlerinde istihdam edilmiş olmanın Allah'ın bir lütfu olduğunu, bu nimeti değerlendirmek gerektiğini ifade ederek kurum mescidlerinde görev yapan personelimizin gayretli ve samimi  çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Toplantı, din görevlilerinin tecrübe paylaşımı, istek ve temennilerin dile getirilmesi ile son buldu.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası