Ankara’da Manevi Danışmanlar, Fidan Diyanet Gençlik Merkezinde...

Ankara'da Manevi Danışmanlar, Fidan Diyanet Gençlik Merkezinde Bir Araya Geldi

manevi danışmanlar, fidan diyanet gençlik merkezinde bir araya geldi

10 Temmuz 2024 - 09:20

Ankara'daki Yükseköğrenim Öğretim Öğrenci Yurtlarında, Diyanet Gençlik Merkezinlerinde ve GSB Gençlik Merkezlerinde görev yapan Manevi Danışmanlar Fidan Diyanet Gençlik Merkezinde bir araya geldi.

Ankara'da yapımına devam edilen Fidan Gençlik Merkezinde yapılması planlanan gençlik faaliyetleri hakkında görüş alışverişi yapmak ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere Ankara Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen programa İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar, İl Müftü Yardımcıları Osman Şekerci, Mahmut Arcaklıoğlu ve  Altındağ İlçe Müftüsü Orhan Örnek katıldı.

İl Müftüsü Çınar, programda yapmış olduğu konuşmada Diyanet İşleri Başkanlığının en önemli hizmet alanlarından biri olan gençlik hizmetlerindeki gelişmelerin mutluluk verici olduğunu, Fidan Diyanet Gençlik Merkezinin de geleceğimiz olan gençlerimizin manevi ihtiyaçlarına cevap verecek çok güzel bir ortam olacağını ifade etti.

Çınar ayrıca, manevi danışmanlık gibi gönüllülük gerektiren bir alanda hizmet veren bütün görevlilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı