Ankara’da Yenimahalle Müftüsü Kotan’a Veda Programı

Ankara'da Yenimahalle Müftüsü Kotan'a Veda Programı

yenimahalle müftüsü kotan'a veda programı

30 Ekim 2023 - 09:20

Yenimahalle İlçe Müftüsü Abdurrahman Kotan'ın, Kahramanmaraş İl Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Ankara Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürlüğünce veda programı düzenlendi.

Veda Programda konuşan Kotan," bulunduğumuz bu makamlar bizim için bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır. Bu güzel yarışta teslim almış olduğumuz bayrağı daha ilerilere götürmek için gayret ettik" dedi.

Müftü Kotan ayrıca, Yenimahalle Müftülüğü olarak birlik ve beraberlik halinde çok güzel hizmetler  yapıldığını, bunda ekip çalışmasının büyük etkisi olduğunu ifade ederek birlikte çalıştığı personele şükranlarını iletti.

Programa katılan İl Müftü Vekili Osman Şekerci, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kotan'a teşekkür ederek, Kahramanmaraş'taki görevinde kendisine muvaffakiyetler diledi.

Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Dr.Mustafa Sarıcaoğlunun ev sahipliğinde düzenlenen programa İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs Gazisi Ali Ihsan Baran’a Ziyaret
Yozgat'de Gaziler Haftası Münasebetiyle Gülden’den Kıbrıs...