Ankara Il Ve Ilçelerinde Görev Yapan şube Müdürleri Ile Ankara...

Ankara Il Ve Ilçelerinde Görev Yapan şube Müdürleri Ile Ankara Hakimevi Konferans Salonunda Toplantı Yapıldı.

16 Ekim 2024 - 09:20

Ankara İl Müftülüğü'nde Önemli Toplantı: Şube Müdürleri ile Bir Araya Gelindi Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR başkanlığında, Ankara İl Müftülüğü'nde önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Yusuf DİKMEN, Çankaya Müftüsü Mustafa BAYTAR ve il ile ilçelerde görev yapan tüm şube müdürleri katıldı.

Toplantı, Müftü Yardımcısı Yusuf DİKMEN'in gündem takdimi ve Akyurt Şube Müdürü Çevdet SAÇI'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, gündemi detaylı bir şekilde değerlendirerek, şube müdürlerine önemli bilgiler aktardı.

Toplantının önemli bir bölümünü ise Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif PUSMAZ'ın şube müdürlerine hitabı oluşturdu.

Pusmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın genel politikalarını, insan kaynakları yönetimi stratejilerini ve şube müdürlerinin rolünü vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Toplantı boyunca, şube müdürlerinin görüşleri, önerileri ve talepleri de dikkatle dinlendi. Şube müdürleri, kendi çalışma alanlarına dair önemli konuları gündeme getirerek, Ankara İl Müftülüğü'nün faaliyetlerinin daha da etkin ve verimli hale getirilmesine yönelik görüşlerini paylaştılar.

Toplantının sonunda, Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, şube müdürlerine önemli tavsiyelerde bulundu ve toplantının değerlendirmesini yaptı.

ÇINAR, şube müdürlerinin çalışmalarının önemini vurgulayarak, Ankara'da din hizmetlerinin daha da kaliteli bir şekilde sunulması için özverili çalışmalarını sürdürmelerini istedi.

Bu toplantının, Ankara İl Müftülüğü'nün faaliyetlerinin koordine edilmesi, şube müdürlerinin bilgi ve tecrübelerinin paylaşılması ve gelecek dönem için yeni stratejilerin belirlenmesi açısından önemli olduğu vurgulandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '