Antalya’da Il Müftülüğü Personeli  Bayramlaşma Programında...

Antalya'da Il Müftülüğü Personeli  Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi.

il müftülüğü personeli  bayramlaşma programında bir araya geldi.

15 Haziran 2024 - 09:25

İl müftülüğü personeli  bayramlaşma programında bir araya geldi.

Kurban Bayramı münasebetiyle il müftülüğü personeli ile bayramlaşma programı düzenlendi.

İl Müftülüğü makamında düzenlenen bayramlaşmada konuşan İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, personelin Kurban Bayramını tebrik etti.

Bayram münasebetiyle memleketlerine gidecek olan personele ayrıca trafikte dikkatli olmalarını söyleyen Müftü Yalçınkaya, “Birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalarımız hizmetlerimize yansıyacak, hep birlikte el ele vererek toplumu din konusunda aydınlatma vazifemizi daha nitelikli olarak yerine getireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Makamda gerçekleşen programa İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcısı Süleyman Çoban, Vaizler, Şefler, Murakıplar ve diğer kademelerde görev yapan personeller katıldılar.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!