Antalya’da Müftü Yalçınkaya, Diyanet Kitap Kahve’de...

Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Diyanet Kitap Kahve’de Yükseköğrenim öğrencileriyle Buluştu.

09 Ekim 2024 - 09:25

Gençlerle Bir Araya Gelen Müftü Yalçınkaya: "İbadet ve Güzel Ahlakla Süslenmiş Gençler Vatanımızın Geleceği" Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Genç TDV Antalya'nın düzenlediği programda, üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversiteli yerleşkesi içinde bulunan Diyanet Kitap Kahve'de gerçekleşen programda, Müftü Yalçınkaya gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Yalçınkaya, öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin vatanımızın geleceği olduğunu vurguladı. "İbadet ve güzel ahlakla süslenmiş, istikamet üzere olan gençler, vatanımız ve milletimiz için nice hayırlara vesile olur" diyen Müftü Yalçınkaya, gençlerin manevi değerlere bağlı olmasının önemini vurguladı.

Programda, gençler Müftü Yalçınkaya'ya sorular sorma ve fikirlerini paylaşma fırsatı buldu. Yalçınkaya, gençlerin sorularına içtenlikle cevap vererek, onların düşüncelerine değer verdiğini gösterdi.

Buluşma, öğrencilerle yapılan samimi sohbetin ardından gerçekleştirilen ikramlar ile sona erdi. Genç TDV Antalya Başkanı [Başkanın Adı], organizasyonun amacının gençleri birbirleri ile kaynaştırmak ve onların manevi değerlere daha da yakınlaşmalarına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Program, öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı ve onların manevi gelişimine katkı sağladı. Genç TDV Antalya, gelecekte de bu tarz programlar düzenleyerek, gençleri bir araya getirmeyi ve onların sosyal, kültürel ve manevi gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması