Antalya Müftülüğü Ve Tdv Antalya şubesi Kahramanmaraş’ta...

Antalya Müftülüğü Ve Tdv Antalya şubesi Kahramanmaraş'ta Depremzede öğrencilere Eğitim Desteği

antalya müftülüğü ve tdv antalya şubesi kahramanmaraş'ta depremzede öğrencilere eğitim desteği

06 Eylül 2024 - 16:20

Antalya Müftülüğü ve TDV Antalya Şubesi Kahramanmaraş'ta Depremzede Öğrencilere Eğitim Desteği

Antalya İl Müftülüğü ve TDV Antalya Şubesi, "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında Kahramanmaraş’ta depremzede öğrencilere kırtasiye desteği sağladı. Düzenlenen özel etkinliklerle çocuklara moral verilirken, eğitimlerine katkı sunuldu.

Onikişubat İlçe Müftülüğüne bağlı Leyli Zeynep Mahçiçek Kur'an Merkezinde ve Umut Konteyner Kent'te gerçekleştirilen etkinlikte konuşma yapan Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, "Bu tür yardımlar, kardeşlik bağlarımızı güçlendirirken, çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmak bizler için büyük bir mutluluktur. Antalya Müftülüğü’ne bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum," dedi.

Antalya İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz da programda yaptığı konuşmada, "Unutursan Yetim Kalır projesi kapsamında Kahramanmaraş'ta bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Depremzede kardeşlerimizin yanında olmayı, onlara destek sunmayı bir görev biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Kotan, gösterilen bu destekten dolayı TDV Antalya Şubesi ve Gençlik Kolları ekibine teşekkür ederek, bu tür yardımların öğrenciler üzerinde büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti.

Program sonunda kırtasiye yardımının yanı sıra çocuklar için pamuk şeker, mısır, kek ve limonata ikram edilerek yüz boyama etkinliği düzenlendi.
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası