Ardahan’da 2024 Yılı Mayıs Ayı “personel Istişare Ve...

Ardahan'da 2024 Yılı Mayıs Ayı “personel Istişare Ve Bilgilendirme" Toplantısı, Serhat Ulu Cami Konferans Salonu'nda Gerçekleştirildi.

2024 yılı mayıs ayı “personel istişare ve bilgilendirme" toplantısı, serhat ulu cami konferans salonu'nda gerçekleştirildi.

18 Mayıs 2024 - 09:50

2024 Yılı Mayıs ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Serhat Ulu Cami konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Şube Müdürleri, İl Vaizleri, merkez ve merkeze bağlı köylerde görev yapan din görevlileri katıdı.
Toplantı İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Demir’in açılış konuşmaları, gündem maddeleri ve Mayıs ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilecek olan vaaz-irşad, kurban-zekat  gibi din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü