Ardahan’da 90 Bin Camide Filistinliler Için Dualar Edildi

Ardahan'da 90 Bin Camide Filistinliler Için Dualar Edildi

90 bin camide filistinliler için dualar edildi

07 Kasım 2023 - 09:50

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde uygulanan "Gazze için duaya duruyoruz" programı kapsamında Ardahan’da vatandaşlar, yatsı namazı öncesinde Serhat Ulu Camii’nde düzenlenen programa katıldı.

Serhat Ulu Camii’nde başlayan programa İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Demir katıldı.

Filistin'de katledilen masumlar başta olmak üzere, milletimiz ve memleketimizin bekası için mücadele ederken canlarını yitiren aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olması, yaralananların şifa bulması, Filistin uğrunda mücadele edenlerin zafere ulaşması ve tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtuluşu, Filistin/Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükünu için yatsı namazı öncesi Kuran-ı Kerim okunup, dualar edildi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı