Ardahan’da Etkili Hutbe Sunumu Ve Ezanı Güzel Okuma...

Ardahan'da Etkili Hutbe Sunumu Ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmalarında Il Finali Gerçekleştirildi

etkili hutbe sunumu ve ezanı güzel okuma yarışmalarında il finali gerçekleştirildi

07 Haziran 2024 - 09:50

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlileri kapsamında İl Müftülüğü Dervişbey Camii'nde "Etkili Hutbe Sunumu" ve "Ezanı Güzel Okuma" yarışması İl finali gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Dervişbey Camii'nde yapılan yarışmada İl Müftüsü Adem KARADENİZ başkanlığında ki komisyon üyelerinin yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde Etkili Hutbe Sunumunda Samandöken Köyü Hacı Taştan Yılmaz Camii İmamhatibi Sezgin KARAKAŞ, Ezanı Güzel Okumada Açıkyazı Köyü Camii İmamhatibi Emirhan Kaya birinciliği elde etti.

Program sonunda Müftü KARADENİZ dereceye giren ve yarışmaya katılan görevlileri tebrik etti.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü