Ardahan’da Gençlik Koordinatörleri Bir Araya Geldi

Ardahan'da Gençlik Koordinatörleri Bir Araya Geldi

18 Ekim 2024 - 09:50

İl Müftülüğü Koordinatörleriyle Bir Araya Geldi: Toplum Odaklı Çalışmalar Masaya Yatırıldı İl Müftüsü Adem KARADENİZ başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Sefaat DERİM, Din Hizmetleri Şube Müdürü V.

Kerim ALKAN ve tüm koordinatörler katıldı. İl Müftülüğü'nde gerçekleşen toplantıda, koordinatörlerin toplum adına yürüttükleri faaliyetlerin detaylı bir şekilde değerlendirilmesi gerçekleştirildi.

Toplantıda, koordinatörlerin toplumsal ihtiyaçlara cevap veren ve bireylere dini ve kültürel konularda yol gösterici bir rol üstlendikleri vurgulandı.

Bu bağlamda, yürütülen faaliyetlerin etkinliği ve verimliliği masaya yatırıldı. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın son dönem talimatları doğrultusunda yapılacak faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya katılan koordinatörler, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek faaliyetler için çeşitli önerilerde bulundu. Toplantının ardından, İl Müftüsü Adem KARADENİZ, koordinatörlerin toplum adına üstlendikleri misyonun önemini vurguladı.

Karadeniz, "Koordinatörlerimiz, toplumumuzun dini ve kültürel ihtiyaçlarına cevap veren, bireylere rehberlik eden ve dini bilgiyi doğru bir şekilde ulaştıran önemli bir köprü görevi üstleniyorlar.

Bu toplantının, koordinatörlerimizin çalışmalarını daha da etkin hale getirmesine ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın talimatlarını daha başarılı bir şekilde hayata geçirmesine katkı sağlayacağına inanıyorum.

" dedi.

Haftanın hutbesi '