Ardahan’da Huzur Evi Sakinlerinden Il Müftümüze Ziyaret

Ardahan'da Huzur Evi Sakinlerinden Il Müftümüze Ziyaret

04 Ekim 2024 - 09:50

Ardahan Huzurevi Sakinleri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda İl Müftüsünü Ziyaret Etti Ardahan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Huzurevi sakinleri, İl Müftüsü Adem KARADENİZ'i ziyaret ederek, kendisine hem sıcak duygularını ilettiler hem de haftanın kutlamalarını paylaştılar.

Ziyaret sırasında, huzur evi sakinlerinden bir büyüğümüz, muhteşem bir ilahi seslendirerek, ortamı manevi bir atmosferle donattı. Bu anlamlı an, hem İl Müftüsünü hem de huzur evi sakinlerini duygulandırdı.

Huzurevi sakinleri, İl Müftüsü Adem KARADENİZ'e, kendilerine gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederek, hazırladıkları özel bir hediyeyi takdim ettiler.

İl Müftüsü Adem KARADENİZ ise, huzur evi sakinlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onlara sıcak ve samimi sözlerle karşılık verdi.

Ziyarette, huzur evi sakinlerinin sağlıkları, manevi ihtiyaçları ve sosyal hayatları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. İl Müftüsü Adem KARADENİZ, huzur evi sakinlerine ve çalışanlarına, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla tebriklerini iletti.

Kendisinin ve tüm din görevlilerinin, toplumun her kesimine hizmet etmeyi ve manevi değerleri yaşatmayı amaçladığını vurgulayan İl Müftüsü, özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaların önemine değindi.

Bu anlamlı ziyaret, hem huzur evi sakinlerine hem de İl Müftüsü Adem KARADENİZ'e manevi bir huzur ve mutluluk yaşattı. Huzurevi sakinlerinin, bu özel günde il müftüsünü ziyaret ederek kendilerine gösterdikleri ilgi ve saygı, toplumda yaşlılara verilen değeri ve manevi değerlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!