Ardahan’da Il Müftülüğümüze Bağlı Hafızlık Kur’an...

Ardahan'da Il Müftülüğümüze Bağlı Hafızlık Kur’an Kursu’ndan Mezun Olan Erkek öğrenciler Belgelerine Kavuştu.

16 Ekim 2024 - 09:50

İl Müftülüğünden İki Yeni Hafız: Muhammet SUBAŞI ve Yusuf İbrahim ÇELİK Kur'an'ı Ezberlemenin Mutluluğunu Yaşıyor İl Müftülüğümüze bağlı Hafızlık Kur’an Kursu'nda yoğun bir çalışma temposuyla Kur'an-ı Kerim'i ezberleyen iki genç, Muhammet SUBAŞI ve Yusuf İbrahim ÇELİK, Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarı göstererek "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazandı.

Bu özel başarılarının kutlanması için İl Müftümüz Adem KARADENİZ'in makamında düzenlenen "Belge Takdim Töreni", duygusal anlara sahne oldu.

Törende genç hafızlara belgelerini bizzat takdim eden İl Müftümüz Adem KARADENİZ, "Bu önemli başarıda emeği geçen tüm hocalarımıza, ailelerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

Sizler, Kur'an-ı Kerim'i ezberleyerek hem kendinizi hem de toplumumuzu manevi olarak zenginleştirdiniz. Bu başarı, sizlerin azmi ve kararlılığının bir göstergesi.

İnanıyorum ki sizler, bu manevi yolculuğunuzda elde ettiğiniz bu büyük nimeti hayatınızın her alanına taşıyarak toplumumuza örnek olacaksınız.

" diyerek duygularını ifade etti. Hafızlık eğitimi süresince gösterdikleri azim ve kararlılıkla büyük bir başarıya ulaşan Muhammet SUBAŞI ve Yusuf İbrahim ÇELİK ise, bu önemli anın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Kur'an-ı Kerim'i ezberlemek, hayatımızın en önemli ve değerli kazanımlarından biri oldu.

Bu süreçte bizlere destek olan ailelerimize, hocalarımıza ve İl Müftülüğümüze teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Kur'an'ın yolunda yürümek ve bu kutsal değerleri yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz.

" şeklinde konuştular. Törene, İl Müftülüğü yetkilileri, Hafızlık Kur'an Kursu hocaları ve öğrencilerin aileleri de katıldı. Tören, dua ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '