Ardahan’da Il Müftüsü Adem Karadeniz Filistine Destek...

Ardahan'da Il Müftüsü Adem Karadeniz Filistine Destek çadırına, Ziyaret Gerçekleştirdi.

il müftüsü adem karadeniz filistine destek çadırına, ziyaret gerçekleştirdi.

21 Mayıs 2024 - 09:50

Ardahan Özgür Filistin Platformunun “Zulme Karşı Tek Ses” temasıyla düzenlediği standı Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şube Başkanı ve İl Müftüsü Adem Karadeniz ziyaret etti.

Aralarında TDV Ardahan Şubesinin de bulunduğu STK temsilcileri ve diğer STK’lar aylardır siyonist işgal rejiminin ambargo ve saldırıları altında inim inim inleyen Gazzeli kardeşlerimize destek olmak amacıyla, "destek çadırı" kurdu.

İl Müftüsü Adem KARADENİZ Ardahan Üniversitesi insani Bilimler Edebiyat Fakültesi önünde kurulan Filistine Destek Çadırına, ziyaret gerçekleştirdi.

Çadırı ziyaret eden il Müftüsü KARADENİZ, Filistinli Müslümanlara yapılan saldırıların bitmesini ve yapılan eylemlerin amacına ulaşmasını temenni etti.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü