Ardahan Il Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Sadık...

Ardahan Il Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Sadık Gülecen’den, Il Müftümüz Âdem Karadeniz’e Ziyaret

03 Ekim 2024 - 09:50

Ardahan İl Jandarma Komutanı İl Müftüsünü Ziyaret Etti: Dayanışma ve İş Birliği Vurgusu Ardahan İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Sadık Gülecen, İl Müftüsü Âdem Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki kurum arasında devam eden iş birliğinin önemi vurgulandı. İl Müftüsü Âdem Karadeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güvenlik güçlerimizle olan dayanışmamız ve iş birliğimiz her zaman önemlidir.

Ardahan'da huzur ve güven ortamının sağlanmasında Jandarmamızın büyük rolü var. Bu ziyaret, iki kurum arasındaki güçlü bağları bir kez daha gösteriyor.

" şeklinde konuştu. Kurmay Albay Sadık Gülecen ise, "Din görevlilerimizin toplumdaki önemli rolünün farkındayız. Halkımızın huzur ve güvenliği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bu ziyaret, iki kurum arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ortak çalışmalarımızı daha da geliştirmek için bir fırsattır. " dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

İki kurum, Ardahan'da toplumsal huzur ve güvenin sağlanması için ortak çalışmalarına devam etme konusunda mutabık kaldı.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!