Ardahan Il Müftülüğüne Bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an...

Ardahan Il Müftülüğüne Bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında "yıl Sonu Kapanış Programı” Düzenlendi.

ardahan il müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu kur'an kurslarında "yıl sonu kapanış programı” düzenlendi.

31 Mayıs 2024 - 09:50

Serhat Ulu Camii’nde düzenlenen  2023-2024 eğitim-öğretim yılı 4-6 Yaş Kur'an Kursları kapanış programı yoğun bir katılımla yapıldı. Yıl boyunca kurslarda eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliğinde Kur’an ve ilahi  okumaları, şiir seslendirmeleri ve farklı gösteri sunumları yaptı.

Çocukların coşkusuna ortak olan İl  Müftüsü Adem KARADENİZ "4-6 yaş kurslarımızda 4 yaşından itibaren çocuklarımızı eğitmeye başlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizle ne kadar çok çocuğumuzu eğitirsek geleceğimizin de bir o kadar güçlü olacağının farkındayız. Çünkü bu çocuklarımızla geleceğimizi inşa ediyoruz. Bu uğurda çalışan idarecilerimizi ve hocalarımızı, gayret gösteren velilerimizi ve yavrularımızı tebrik ediyorum."dedi.

4-6 yaş Kuran Kursu Öğrencilerinin yapmış oldukları gösterilerde Filistin' de unutulmadı.

Program yapılan ikramlarla sona erdi.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü