Artvin Müftülüğünde ezanı güzel okuma kursu açıldı.

Ezanı Güzel Okuma Kursu açıldı.

29 Mart 2018 - 07:35

Ezanı Güzel Okuma Kursu açıldı.

Artvin İl Müftülüğü tarafından “Ezanı Güzel Okuma Kursu” açıldı.

İl Müftülüğü toplantı salonunda açılan kursa 12 İmam-hatip ve Müezzin-kayyım katıldı.

Ezan okuma ve müezzinlik görevlilerinde kaliteyi artırmak için böyle bir kurs açtıklarını söyleyen İl Müftü Vekili Muhammed AYDIN, "Kursiyerlere ses eğitimi, nefes kullanımı ve farklı makamlarda ezan okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyoruz. Eğitildikten sonra her ses güzeldir. Buna bir de ihlas ve samimiyet ilave olunca ezanın da Kur'an-ı Kerim'in de tadına doyulmaz. Yeter ki bunun bir ibadet olduğu unutulmasın ve Allah rızası için yapılsın. İsrafil hocamıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Kursumuzun başarılı, feyizli ve bereketli geçmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Ezanı Güzel Okuma Kursunda Öğreticiliğini İl Müftü Yardımcısı Muhammed AYDIN ve Rehber Öğretici Arhavi Merkez Yeni Camii Müezzin Kayyımı İsrafil BÜLBÜL’ün yaptığı kurs, 05 Mart 2018 tarihinden itibaren başlamış olup, dört hafta devam edecek. Haftanın dört günü 6'şar saat verilen Ezanı Güzel Okuma Kursu devam etmektedir.

Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a...
Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri