Aydin’da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Ve Hafızlık...

Aydin'da Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Ve Hafızlık Yarışması” Il Finali

kur'an-ı kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışması” il finali

29 Ağustos 2024 - 18:00

Hafızlık eğitimi verilen Kur'an Kursu öğrencileri arası “Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması” il finali Aydın İl Müftülüğü Konferans Salonunda, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman’ın komisyon başkanlığında gerçekleştirildi.

Kuranı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma (Erkek) il birincisi Aydın Merkez Bölge Yatılı Kur'an Kursu Öğrencisi Mevlüt Sakarya, Kuranı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma (kız) il birincisi İncirliova İstasyonüstü Hz. Fatma Kur'an Kursu öğrencisi Rojda Şekerci oldu.

Kuranı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Birincisi olan öğrencilerimiz İzmir İlinde yapılacak olan bölge yarışmasına katılacaklardır.

Hafızlık Yarışması (Erkek) il birincisi Köşk ilçesinde bulunan Merkez erkek Kur'an Kursundan Kadir İlbasan, Hafızlık Yarışması (Kız) il birincisi Efelerde bulunan Gülistan Kız Kur'an Kursundan Zeynep Rümeysa Gül olmuştur.

Hafızlık yarışmalarında il birincisi olan öğrencilerimiz Muğla ilinde yapılacak olan bölge yarışmasına katılacaklardır.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası