Aydın’dan Müftülüğe Anlamlı Ziyaret

Aydın'dan Müftülüğe Anlamlı Ziyaret

02 Ekim 2024 - 18:00

Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, İl Müftüsünü Ziyaret Etti Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla İl Müftüsü Hasan Güneş'i ziyaret ederek, hem haftalarını kutladılar hem de güzel bir sohbet ortamı oluşturdular.

AİHL Müdürü Atilla Karaman ve Müdür Yardımcısı Tuğba Dündar rehberliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrenciler İl Müftüsü Güneş'e ve tüm din görevlilerine saygılarını sunarak, haftalarını içtenlikle kutladılar.

Ziyaret sırasında öğrenciler, İl Müftüsü Güneş ile din, eğitim ve güncel konular hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Müftü Güneş, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, onların geleceğe dair umutlarını ve ülkemize olan bağlılıklarını görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Ayrıca, genç neslin dini değerlere sahip çıkması ve geleceğe umutla bakmaları konusunda önemli mesajlar verdi. Öğrenciler de bu anlamlı ziyaretle, İl Müftüsü Güneş'in ve din görevlilerinin ülkemize olan hizmetlerini takdir ettiklerini, onların çalışmalarını ve manevi rehberliklerini değer verdiklerini ifade ettiler.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Bu ziyaret, gençlerin dini değerlere olan bağlılıklarını gösterdiği kadar, din görevlileri ile toplum arasındaki iletişimin önemini de bir kez daha vurguladı.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!